top of page

ONZE DIENSTEN ...

Service & Support

Jarenlange ervaring

Het aanbieden van een perfecte 'Support en Service' is niet altijd evident. Doch door een jarenlange ervaring van meer dan 22 jaar in combinatie met de juiste mensen op de juiste plaats is dit voor Uw Apple-specialist echter kinderspel. Geen enkele uitdaging is er voor ons teveel aan, meer zelfs, van uw problematiek maken wij onze uitdaging. 

 

Gecertificeerde Apple kennis

Uw Apple-specialist biedt een totaal service pakket aan op elke hard- en software oplossing die door ons geleverd worden. Onze Apple gecertificeerde service Engineers zijn één voor één mensen met een absolute totaal kennis van het ganse Apple Gamma én een hart op de juiste plaats. Daarnaast leveren wij uiteraard ook alle service naar randapparaturen en andere hard- en software van onze partners.

Onze visie weigert zich toe te leggen op de struisvogel politiek van de meeste concullega's zodat wij flexibel, soepel, out of the box én snel een oplossing kunnen bieden aan eventuele problemen die zich voordoen. Grotendeels werken wij ook buiten de kantoor uren zodat men ten allen tijde snel geholpen wordt. Voor klanten waar er een wederzijds respect aanwezig is, gaan wij door het vuur!

 

Levenslange support

Iedereen die aankoopt bij Uw Apple-specialist geniet van een levenslange support. Onze support mensen zijn stuk voor stuk specialisten die jaarlijks herschoold en gecertificeerd dienen te zijn om de klant perfect te kunnen helpen.De support gebeurt eerst telefonisch en indien nodig komen wij onmiddellijk ter plaatse.

  • Ten allen tijde is het mogelijk om contact met ons op te nemen.

  • Wij sturen geen 'pest' facturen omdat we met onze klanten meer dan een half uur aan de telefoon hangen.

  • 24/24 en 7/7 staan wij klaar om de nodige support te geven waar nodig.

  • Zon- en feestdagen zijn wij steeds bereikbaar. Zeg nu zelf, wie kan dit aanbieden tegenwoordig?

 

 

Installaties

& Advies

Wij weten wat u nodig heeft

U wenst te innoveren, uit te breiden, of uw bestaande materiaal te upgraden, dan bent u bij ons op het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring weten wij perfect wat u nodig heeft, maar vooral wat u NIET nodig heeft, en daar wringt bij vele concullega's wel eens het schoentje. Door onze jarenlange ervaring en kennis weten wij perfect wat u nodig heeft. We zorgen dan ook voor een goed werkend systeem zonder dat u teveel betaald. Daar gaat het het bij ons nu net om.

Niet alleen de B2B markt maar ook de particulieren hebben soms een kleine installatie waar ze liever niet zelf aan beginnen. Uw Apple-specialist verzorgt uw installatie op een flexibele manier.

Wij denken volledig in functie van onze klant zijn behoeften én aan zijn budget.

 

Constante en volledige opvolging

Strategisch denken en het bedenken van oplossingen op maat zijn dagdagelijkse werkzaamheden van onze techniekers. Het aanbieden van totaalpakketen (printers, servers, backup sytemen, mobile devices etc,..) zorgen dan ook voor een constante en volledige opvolging van uw project door onze eigen mensen.

Op basis van uw behoeften, verhaal en/of informatie bouwen wij een voorstel op dat perfect aanleunt tot datgene wat u nodig heeft. De variëteit van ons klantenbestand geeft ons ook dagdagelijks de boost om telkens dat net ietjes meer aan te bieden. Wat voor ons zo belangrijk is , zijn de prijs/kwaliteit verhoudingen gecombineerd met een feilloos systeem waar jullie als klanten echt nood aan hebben.

 

 

bottom of page